Skip to main content

Albanian : Books by Language

Texts with language specifed as albanian OR albrss RSS

PART OF
Books by Language
SHOW DETAILS
up-solid down-solid
eye
Title
Date Published
Creator
Community Texts
texts
eye 165,414
favorite 0
comment 0
emnat
Topic: emnat
Kodi Archive and Support File Collection
texts
eye 23,816
favorite 1
comment 0
kryptonbuild
Topic: underdog
Community Texts
by Aid el-Karni
texts
eye 19,045
favorite 5
comment 0
Mos u Trishto - Aid el-Karni  (Shqip - Albanian)
Topics: Mos u Trishto - Aid el-Karni (Shqip - Albanian), Mos u Trishto, Aid el-Karni, el- Karni, Shqip,...
textsKURAN-i Përkthim me Komentim në gjuhën shqipe=القرآن الكريم وترجمة معانيه إلى اللغة الألبانية  Albanian
Topics: D211.4, Islam, Quran, الألبانية, Gjuha shqipe, sq, sqi, sqj, alb
Community Texts
texts
eye 16,983
favorite 4
comment 0
Kamba Ramayanam Kishkinta Kandam Vai Mu Go commentary
Topics: tamil, kamba ramayanam, kishkinta
Community Texts
texts
eye 14,528
favorite 0
comment 0
Photographs
Topic: Personal Family
Community Texts
by ertan gogo
texts
eye 12,347
favorite 2
comment 0
ARCHITECTUR IN ALBANIA
Topic: ARCHITECTUR
Translation of the meanings of the Noble Quran in about 30 languages, Romanian, Turkish, Vietnamese, Russian, Urdu, Somali, Persian, Farsi, Azerbaijani, Azeri, Azerbaijan, Swedish, Tamil, Yoruba, Spanish, Thai, Myanmar, Portuguese, Philippines, Malayalam, Kashmir, Kashmiri, Korean, Chinese, Kazakh, Macedonian, German, Greek, Chichewa, Brahui, Albanian, French, English, Indonesian
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite ( 3 reviews )
Topics: Quran, Quraan, Qura'an, koran, sura, islam, mohamed, prophet, translation, noble, Allah, God,...
Community Texts
texts
eye 9,894
favorite 1
comment 0
Khalil_Tashil
Topic: Khalil_Tashil
Community Texts
texts
eye 9,118
favorite 1
comment 0
Dituria islame - revista
Topics: dituria islame, revista, literature islame, leterso islame
Islamic Studies and Cultural Collection
by ISLAMIC Shqip(Albanian) BOOK
texts
eye 7,511
favorite 2
comment 0
JETA E PROFETIT MUHAMED - Shqip(Albanian).pdf
Topic: JETA E PROFETIT MUHAMED - Shqip(Albanian).pdf
Community Texts
by www.mesoj.net
texts
eye 7,053
favorite 0
comment 0
Ushtrime dhe problema te zgjidhura kimise (te pergjithshme, organike dhe inorganike) ne faqen http://www.mesoj.net.
Topics: ushtrime, problema, kimi, kimia organike, kimia inorganike, te zgjidhura
Community Texts
texts
eye 6,325
favorite 0
comment 0
A book about geography.
Topics: geography, science
Libra Shqip
texts
eye 5,958
favorite 1
comment 0
Albanian English Dictionary
Topics: Albanian English Dictionary, Libra Shqip, Ebook Shqip, Shqip, Kosova, Shqipëria
School of Theology Boston University
by Christoforides, Constantine; Peloubet, F. N. (Francis Nathan), 1831-1920; Massachusetts Bible Society; British and Foreign Bible Society
texts
eye 5,548
favorite 0
comment 0
Spine title (gilt lettering)
Topic: Albanian language
Community Texts
texts
eye 5,288
favorite 1
comment 0
së ardhshmë, shenjave të kijametit, fundit të botës, ringjalljës, besimit në kada dhe kader dhe njohjen e sahabëve dhe besimit të Ehli Sunetit karshi tyre. E lus Allahun që këto Pyetje dhe Përgjigjë të na bëjnë dobi të gjithë muslimanëve në të dy botërat.
Topic: liber
Libra Shqip
texts
eye 5,249
favorite 0
comment 0
Libra Shqip, Ebook Shqip,Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra elektronik shqip, Albanian Library, Kosovo Library, Kosovo, Albania, Lexo libra shqip online, Libra shqip në internet
Topics: Libra Shqip, Ebook Shqip, Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra elektronik shqip, Albanian Library,...
American Libraries
texts
eye 5,026
favorite 0
comment 0
Book digitized by Google from the library of Harvard University and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Source: http://books.google.com/books?id=xVZG8OS6kCwC&oe=UTF-8
Community Texts
by N. Frasheri
texts
eye 4,604
favorite 3
comment 0
Historical data on village Frasheri, Albania
Topics: Frasheri, Dangelli, Albania
Community Texts
texts
eye 4,218
favorite 1
comment 0
Gramatikë e gjuhës shqipe e shkruar në 1976-ën. Një përmbledhje e mrekullueshme që ia vlen të lexohet nga të gjithë ata që duan të shkruajnë në gjuhën shqipe, pa gabime gramatikore. Lexim të këndshëm.
Topics: gjuha shqipe, shqip, gramatike shqipe, shqipe, gramatike shqip, gramatike, shqiperia, gjuha,...
Community Texts
by http://ask2pdf.blogspot.com/
texts
eye 4,126
favorite 0
comment 0
مكتبة عسكر http://ask2pdf.blogspot.com/
Topic: مكتبة عسكر
American Libraries
by Homer, Samuel Clarke
texts
eye 3,824
favorite 2
comment 1
Book digitized by Google from the library of the University of Michigan and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
favoritefavoritefavorite ( 1 reviews )
Source: http://books.google.com/books?id=0oZGAAAAMAAJ&oe=UTF-8
Community Texts
by Suzana Manxhuka
texts
eye 3,773
favorite 0
comment 0
Anatomia Patologjike
Topic: Anatomia Patologjike
Community Texts
texts
eye 3,589
favorite 0
comment 1
Albanian Medical Herbs
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite ( 1 reviews )
Topic: albanian medical herbs
Iraq War: Non-English Language Videos
texts
eye 3,554
favorite 0
comment 0
forum-islamik
Topic: forum-islamik
Community Texts
by www.freejpdfpost.blogspot.com
texts
eye 3,434
favorite 0
comment 0
Book about Pakhtoon Culture and Pakhtoon Poetry
Topic: Pashto Books
Community Texts
by Shahid
texts
eye 3,376
favorite 0
comment 0
Reviste periodike botuar nga Xhemati Musliman Ahmedia i Shqiperise, Periodical Magazine published Ahmadiyya Muslim Jama'at Albania
Topics: Islam, Islami, shqip, Xhemat, Jama'at, Ahmedia, Ahmadiyya, Kadjiani, Qadiani, dijetar, feja e...
Community Texts
texts
eye 3,217
favorite 0
comment 0
Case Study
Topics: Politics, Emigration, Bank
European Libraries
by Juan María Rodríguez
texts
eye 3,176
favorite 0
comment 0
Book digitized by Google from the library of Complutense University of Madrid and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Source: http://books.google.com/books?id=oxj1AzW8QdAC&oe=UTF-8
Community Data
texts
eye 3,113
favorite 0
comment 0
games
Topics: games, by, coolmazika
Book digitized by Google from the library of Oxford University and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Source: http://books.google.com/books?id=tHcCAAAAQAAJ&oe=UTF-8
Community Texts
by Xhuzepe Katapano (Giuseppe Catapano)
texts
eye 3,051
favorite 7
comment 0
This book is received as scanned, and some pages are missing.
Topics: Thot, Egyptian, Albanian, Ancient
American Libraries
texts
eye 3,023
favorite 0
comment 0
Book digitized by Google from the library of New York Public Library and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Source: http://books.google.com/books?id=JH8SAAAAIAAJ&oe=UTF-8
Community Texts
texts
eye 2,997
favorite 0
comment 0
Ligji 80/2015 Per Arsimin e Larte Dhe Kerkimin Shkencor,  Fletorja Zyrtare.  Ky eshte Ligji i ri (tashme ne fuqi) mbi Arsimin e Larte i aprovuar ne vitin 2015 dhe i publikuar ne Fletorjen Zyrtare me date 21 shtator 2015.
Topics: ligji 80 2015, arsimi i larte, ligji per arsimin e larte, universitet, universitetet, parlamenti,...
Libra Shqip
texts
eye 2,740
favorite 1
comment 0
Fjalor Latinisht Shqip
Topics: Fjalor Latinisht Shqip, Libra Shqip, Ebook Shqip, Shqip, Kosova, Shqipëria
Libra Shqip
texts
eye 2,666
favorite 0
comment 0
Libra Shqip, Ebook Shqip,Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra elektronik shqip, Albanian Library, Kosovo Library, Kosovo, Albania, Lexo libra shqip online, Libra shqip në internet
Topics: Kurani, Kurani shqip, Libra fetarë, Libra Shqip, Ebook Shqip, Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra...
Libra Shqip
texts
eye 2,551
favorite 0
comment 0
Permbledhje e Gramatikes se gjuhes gjermane
Topics: Libra Shqip, Ebook Shqip, Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra elektronik shqip, Albanian Library,...
European Libraries
texts
eye 2,446
favorite 0
comment 0
Book digitized by Google from the library of Oxford University and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Source: http://books.google.com/books?id=X1QEAAAAQAAJ&oe=UTF-8
Community Texts
texts
eye 2,425
favorite 5
comment 0
teach yourself italian kathleen speight
Topics: teach yourself, italian, kathleen, speight, 1963
Åeyh Ebu Muhammed el Makdisi Yazılar - www.sawtuljihad.wordpress.com
Topics: ebu muhammed el makdisi, el makdisi, sawtul jihad, akide, akide yazıları, makaleler
Iraq War: Non-English Language Videos
texts
eye 2,259
favorite 0
comment 0
takvimi09_permbajtja Www.Forum-Islamik.com
Topic: takvimi09_permbajtja Www.Forum-Islamik.com
forum-islamik
Topic: forum-islamik
European Libraries
texts
eye 2,241
favorite 0
comment 0
Book digitized by Google from the library of Oxford University and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Source: http://books.google.com/books?id=VvEGAAAAQAAJ&oe=UTF-8
American Libraries
by Xylander, Josef, Ritter von, 1794-1854
texts
eye 2,178
favorite 0
comment 0
Book digitized by Google from the library of Harvard University and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Topics: Albanian language, Albanian language
Source: http://books.google.com/books?id=7v6I_zvsMkYC&oe=UTF-8
Book digitized by Google from the library of Oxford University and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Source: http://books.google.com/books?id=3ncCAAAAQAAJ&oe=UTF-8
Libra Shqip
by Donika Azemi
texts
eye 2,132
favorite 1
comment 0
Libra Shqip, Ebook Shqip,Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra elektronik shqip, Albanian Library, Kosovo Library, Kosovo, Albania, Lexo libra shqip online, Libra shqip në internet, Libra Mjekesi
Topics: Libra Mjekësore, Mjekesi, Libra per mjekesi, Libra Shqip, Ebook Shqip, Shqip, Kosova, Shqipëria,...
Community Texts
texts
eye 2,110
favorite 0
comment 0
Anatomia e Njeriut
Topic: Anatomia e Njeriut
Community Texts
texts
eye 2,069
favorite 1
comment 0
غربت اور غریبی کے حوالے سے زبردست کتاب
Topics: Islam me Ghurbat ka Ilaj, اسلام میں غریبی کا علاج
European Libraries
texts
eye 2,065
favorite 0
comment 0
Book digitized by Google from the library of Oxford University and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Source: http://books.google.com/books?id=B30DAAAAQAAJ&oe=UTF-8
Community Texts
texts
eye 1,970
favorite 0
comment 0
The  Nalayira Divya Prabandham  ( Tamil :  நாலாயிரத் திவ்வியப் பிரபந்தம்,  nālāyira tivviya pirapantam ) is a collection of 4,000  Tamil  verses (Naalayiram in  Tamil  means 'four thousand') composed  [1]  by the 12  Alvars , and was compiled in its present form by Nathamuni during the 9th – 10th centuries. The work, an important liturgical compilation of the Tamil  Alvar   Bhaktas , marks the beginning of the canonization...
Topics: 4000 divya prabhandam, nammalzhwar, srivaishnavam
Libra Shqip
texts
eye 1,963
favorite 0
comment 0
Libra Shqip, Ebook Shqip,Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra elektronik shqip, Albanian Library, Kosovo Library
Topics: Libra Shqip, Ebook Shqip, Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra elektronik shqip, Albanian Library,...
Përmbledhje e teksteve dhe fetvave të dijetarëve në çështjet e Usulu Dinit
Topic: Libra
American Libraries
texts
eye 1,854
favorite 1
comment 0
Book digitized by Google from the library of the New York Public Library and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Topic: Albanian language
Source: http://books.google.com/books?id=_XsSAAAAIAAJ&oe=UTF-8
Community Texts
texts
eye 1,766
favorite 0
comment 0
Jemi sprovuar në këtë fitnen e Halebizmit me një lloj karakteri të cilin nuk e kemi hasur atëherë kur u përballëm me ithtarët e Sejjid Kutbit, Sefer Haualit, Selman Audes, Arâurit... madje as fluksin e rrenave, shpifjeve, mallkimeve, shqyerjen e ndereve dhe gjurmimin e intimiteteve dhe sekreteve familjare të Selefive nuk e kemi dëshmuar atëherë sikurse po e dëshmojnë sot. Jo më kot ka thënë Shejkh Rabijâ Ibn Hadij el-Medkhalij se âAli...
Topics: ahmet hoxha, zejd haziri, shuajb rexha, qendra imam albani, ali hasen halebi, selim hilali, unejs...
European Libraries
by Herodotus, Jacobus Gronovius
texts
eye 1,733
favorite 0
comment 0
Book digitized by Google and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Source: http://books.google.com/books?id=690PAAAAQAAJ&oe=UTF-8
American Libraries
by Kōnstantinos Christophoridēs , Constantine Christophorides , British and Foreign Bible Society
texts
eye 1,709
favorite 0
comment 0
Book digitized by Google from the library of the University of California and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Source: http://books.google.com/books?id=6nNAAAAAIAAJ&oe=UTF-8
Book digitized by Google from the library of University of Michigan and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Source: http://books.google.com/books?id=9pMCAAAAMAAJ&oe=UTF-8
Community Texts
by Hysni Saliaj
texts
eye 1,623
favorite 0
comment 1
Këto dorëshkrime flasin për kohen e luftes, periudhën e arratisjes dhe të burgosjes të z. HYSNI SHABAN SALIAJ,si dhe shumë të tjerëve të citët e kushtuan jetën e tyre për një demokraci të vërtetë.
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite ( 1 reviews )
Topic: hysni saliaj
Community Data
texts
eye 1,611
favorite 0
comment 0
fereshtegan
Topic: ghasab
Million Book Project
by DFKaraka
texts
eye 1,599
favorite 0
comment 0
Community Texts
by Alfred Frasheri
texts
eye 1,538
favorite 0
comment 0
Collection of information about the Holy Mountain Tomori in Albania
Topics: Mountain Tomori, Albania
Book digitized by Google from the library of Oxford University and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Source: http://books.google.com/books?id=yHgCAAAAQAAJ&oe=UTF-8
Community Texts
texts
eye 1,526
favorite 0
comment 0
pashtun history books
Topic: pashtun history books
Mufti Aaswim Nadwi
Topic: Mufti Aaswim Nadwi
European Libraries
texts
eye 1,488
favorite 0
comment 0
Book digitized by Google from the library of Oxford University and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Source: http://books.google.com/books?id=oiUIAAAAQAAJ&oe=UTF-8
The Library of Congress
by Çekrezi, Kost A. [from old catalog]
texts
eye 1,481
favorite 1
comment 0
Libra Shqip
texts
eye 1,424
favorite 1
comment 0
Teoria e Letërsisë
Topics: Libra Shqip, Ebook Shqip, Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra elektronik shqip, Albanian Library,...
Islam Ahmadiyya Gallery
texts
eye 1,407
favorite 0
comment 0
Albanian Books of Ahmadiyya Muslim Community ..
Topics: HMGAQ, Religion, Islam, Ahmadiyya
Book digitized by Google from the library of Oxford University and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Source: http://books.google.com/books?id=tCwAAAAAQAAJ&oe=UTF-8
University of Illinois Urbana-Champaign
by Kallajxhi, Xhevat
texts
eye 1,398
favorite 0
comment 0
In Albanian
Topic: Lincoln, Abraham, 1809-1865
Kalorësit e shehidllëkut në Belgjikë
Topic: Kalorësit e shehidllëkut në Belgjikë
Libra Shqip
texts
eye 1,367
favorite 1
comment 0
Inteligjenca Emocionale  Libra Shqip, Ebook Shqip,Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra elektronik shqip, Albanian Library, Kosovo Library
Topics: Libra Shqip, Ebook Shqip, Shqip, Kosova, Shqipëria, Libra elektronik shqip, Albanian Library,...
Community Texts
texts
eye 1,333
favorite 0
comment 0
https://www.alislam.org/quran/
Topics: Holy Quran, Albanian, Kurani Kerim, Koran
Community Texts
texts
eye 1,302
favorite 0
comment 0
Dallimi Në Mes Mësimit Tradicional Dhe Bashkëkohorë
Topic: Dallimi Në Mes Mësimit Tradicional Dhe Bashkëkohorë
American Libraries
texts
eye 1,286
favorite 0
comment 0
Book digitized by Google from the library of Harvard University and uploaded to the Internet Archive by user tpb.
Source: http://books.google.com/books?id=UogVAAAAYAAJ&oe=UTF-8